lørdag 8. desember 2012

1, 2, 3 julegaver!

Hei,

Et lite fristed for mine strikkerier er herved erklært opprettet, og jeg gleder meg til å dele strikkeinspo med andre som er bitt av basillen.

Jeg er ikke en gammel dame på 74, tvert imot, jeg er fremdeles (relativt) ung.
Jeg ble bitt av strikkebasillen når jeg skulle ha min lille datter, og etter det har det "tatt av". Jeg blir ofte inspirert av andre, og er kanskje litt vel impulsiv. Kaster meg på nye prosjekter, og har derfor mange enkle sokker som savner en partner liggende, blant annet.

Over til tittelen - det blir mange strikkede gaver herfra i år, slik som disse som jeg akkurat ble ferdig med. Til min lille gudsønn. Mine første ordentlige Selbuvotter. Ble ganske fornøyd, selv om de selvfølgelig ikke er helt uten feil. Noen som har gode tips til hvordan man legger opp masker midt i et arbeid? Tenker da på tommelen. Problemet er jo å hente opp maskene senere.. Puh! 

Nye Selbuer er på gang til en venninne, er det virkelig jul om to uker? Jeg har for mange julegaveprosjekter og for liten tid!

God helg til alle strikkeglade der ute i det ganske land.. :-)

1 kommentar:

  1. Takk for koselig tilbakemelding på Mariussokkene jeg strikket. Ja, garnet er fra Nille. 15 kr pr nøste, så absolutt overkommelig. Kanskje ikke det mykeste garnet jeg har vært borti, men det ble bedre etter en vask. Dessuten er det jo ikke så farlig når man strikker sokker, som vel gjerne blir brukt utenpå noe annet.

    Fin blogg du har! Ha en finfin uke :)

    SvarSlett