søndag 9. desember 2012

Atter en skappelgenser...

Tror ca. halve Norge har både blogget, snakket om og strikket Skappelgenser i sommer. So did I.

Samtidig med en venninne tok jeg fatt på prosjektet i juli og ferdigstilte den på rekordfart - 10 dager. Da satt jeg kontinuerlig og strikket, tror ikke jeg var spesielt hyggelig eller inspirerende selskap de 10 dagene..

Det ble litt restegarn også, og da fikk min lille Alba en miniversjon av min genser. Vi har begge brukt genserene våre ca. 2 ganger, så jeg vil ikke si at det var vel andvendte 10 + 3 dager. Neste ferie skal være f.e.r.i.e...

Min fikk mange feil, er for lang bak, for vid, for kort foran etc etc. Alba sin er bare feil. En ettåring synes ikke det er kult når fingrene henger fast i de store maskene, heller ikke at den "kule oversizede looken" er spesielt anvendelig.

Albas genserDet jeg derimot ble fornøyd med var fargen, garnkvaliteten (en annen alpakke + faerytale) og at mine første gensere så noenlunde ut som gensere :-) Haha..

Neste genserprosjekt ut planlegges til våren, men jeg gikk allerede bananas i garnbutikken fredag, så garn er allerede kjøpt inn. Mer om dette senere.

Glad søndag ønskes de som tilfeldigvis titter innom :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar