lørdag 16. mars 2013

Høstvest til våren fra Pickles

Åh, nå er den ferdig, og jeg e.l.s.k.e.r den! Fargene, fasongen, daisyene.

Fargene ble kanskje litt ville, jeg har bestemt meg for å lage en ny i kun naturfarger også.
Mønsteret var enkelt, den var lett å strikke, daysiene var morsomme å strikke, det gikk fort og selve toppen veier nada - det er et pluss!
Strikket den i størrelse 3 år, men jeg strikker litt stramt, og hun er ganske lang til å være litt under halvannet år. La også på et par cm på lengden, så nå kan hun forhåpentligvis ha den en liten stund.

Dette er da altså høstvest fra Pickles. Synes kanskje vest er et litt kjedelig ord for den, den er litt mer "blomster-topp". :-)Hurra for ny topp! 

Enda er toppen litt stor, men da holder den lenger :-)

Hovedfargen "Vinterkinn" er Abuelita baby merino, det samme er den gule. De to andre er rester fra garnlageret i lilla og lys rosa

Ønsker de som titter innom en fin-fin helg :-)

6 kommentarer:

 1. Åh, jeg husker gleden av å bli ferdig med denne vesten. Den er bare helt nydelig, og du har jo valgt noen knallfine farger! Herlig jente som har fått denne og:) Min ble mye strammere enn jeg hadde tenkt - tror den ble strikket i 9 mnd, ment passet Hedda da hun var 3 mnd eller no. jaja, så lenge en kan justere lengden litt:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for den hyggelige kommentaren Siren :-)
   Høres ut som om vi strikker litt likere enn hva jeg og Pickles, og du og Pickles gjør. Har du noen spennende prosjekter på gang nå da?
   Lille Hedda er søt, og lillesøster komemr nok til å arve mye fint! :)

   Slett
 2. Det var noen fine farger på vesten, og søt jente :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, så hyggelig! :) Fargene er veldig knæsje, men det er jo vår... :) Må nok lage flere av denne varianten, men da i roligere farger..!

   Slett
 3. For en deilig vest, og skjønn jente-fint navn var det også, Alba. Den korallfargen er den fineste hos Pickles, syns jeg. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min-du har også fått en ny følger :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk tilbake for koselig kommentar, og ikke minst ny følger. Er du også på instragram kanskje?:)

   Slett