søndag 2. februar 2014

Lille frøken seiler genser

Tre nydelige garnnøster ankom posten for nøyaktig 10 dager siden. Vel, det er litt løgn, fordi 12 nydelige garnnøster ankom, men 3 av de er nå omsatt til en liten genser. Jeg har egentlig masse rester igjen, men det teller liksom ikke :)

I herlige vårfarger - surt eple (Pickles Angora) og skare (Pickles Merino Tweed).

Denne gangen fikk jeg modellen til å stille opp, om enn noe uvillig. Og med den mørkeste dagen hittil i år - overskyet og regn, ble det blits innendørs, og ditto bilder.


Bilde uten blits, med litt apehår på ryggen. :) 
Jeg elsker både tweed-garnet og angoraen, helt supre på hver sin måte. 
Oppskriften derimot er jeg ikke strålende fornøyd med. Noen ting måtte jeg gjette meg litt til, som 6 fellinger pr. raglan-runde isteden for 8 (ingen felling bak), og at jeg endte opp med totalt forskjellig maskeantall enn hva oppskriften tilsier. 
Noen som har strikket denne og endt opp med rikitg antall masker? Tror nemlig ikke det er jeg som har regnet feil. Tror jeg da.

Har litt luyst til å re-poste med nye bilder når våren setter skikkelig inn. Ser nemlig for meg en tynn tights, med denne over, i en blomstereng... :)

Det får bli med drømmene så lenge!

Nå har jeg 7 nøster sommerull fra Pickles i herlige sommerfarger som bare skriker etter oppmerksomhet, så da får jeg gi dem det. God søndag!

8 kommentarer:

 1. For en nydelig genser på ei sjarmerende jente! Herlige farger! Jeg har ikke prøvd denne oppskriften, men det er kjedelig når man må begynne å gjette.. Resultatet ble iallefall bra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, heldigvis gikk det bra denne gangen. Ellers hadde jeg seriøst begynt å gråte.. :) Haha.

   Slett
 2. Søt jakk på ei nydelig snuppe! Min er ikke alltid så villige til å bli fotografert de heller ;) Hihi!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, de der små har sin egen vilje (heldigvis!). :)

   Slett
 3. Flott resultat! Den fargen på det tweedgarnet er bare helt nydelig!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er helt forelsket i tweed-fargene! Og i kombinasjon med angora.. helt fab :)

   Slett
 4. Nydelige farger! Jeg har ikke strikket denne, så jeg har dessverre ikke noe å bidra med ifht mønsteret… Gleder meg til å se hva du skal strikke av sommerulla! Jeg er i gang med to kjoler i dette garnet…:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg til å føkge med på deg og summerulla! Jeg er fremdeles litt usiker på hvilket prosjekt jeg lander på, men har noen ideer :)

   Slett