mandag 15. april 2013

Garnkaos


Vel overstått helg. Jeg har kost meg veldig med mine aller nærmeste, og faktisk fått gjort alle ting på to-do listen min, pluss litt til.

Lørdagen ble brukt til blant annet loppemarked, og der fant vi både stol til lille og et nytt spisebord til oss. Her sitter jeg faktisk akkurat nå og koser meg. Er det ikke fint?


Jeg fikk også ryddet ganske heftig i strikkeriene mine, og det var visst på tide! Nå er det garn-kjøpe-stopp – her må det produseres, ikke bare handles.
Jeg er ganske impulsiv av meg, og når jeg kommer over fine farger eller kvaliteter, eller ser et nytt fint mønster, har jeg en hang til å kjøpe. Ganske ukritisk i forhold til egen økonomi og  gjeldende garn-lager. Gjerne med øynene igjen og en brennende kort i hånden.

Dette er resultatet, i alle regnbuens farger, fra Alpakka, til Alpakka Silk, baby Merino, Ull, Bomull …you name it.
Konklusjonen er derfor; frem med strikkepinnene, strikkelisten og alle halvveis påbegynte strikkeprosjekter. Her må noe av garnlageret bort.

Hvor ble det forresten av alle de ekstra timene mitt døgn (og sikkert mange andres også) mangler? Her skal det inn fulltidsjobb, barn, hunder, trening, vask og stell av hus og dets innbyggere, lese bøker, lese blader, være sosial – og i tillegg kreativitet og produksjon.

Jaja, det er i hvert fall ikke tomt dette livet. Og det må man jo være glad for :)

2 kommentarer:

  1. Jeg hadde også kjøpestopp, helt til Garnstudio kom med tilbud om diverse garnsorter på 35%. Da sprakk det for meg!

    SvarSlett
    Svar
    1. At du nevnte det nå... Nå må jeg jo ut og handle mer! Har ti tusen prosjekter i hodet (og fikk ikke akkurat færre av å lese den fine bloggen din)... :)

      Slett