torsdag 6. juni 2013

Sommerstrikk

Nå er sommeren endelig her...

Eller er den det? I skrivende stund fryser jeg på tærne, og vurderer å ta på meg ullsokker. Gradestokken viser 15 grader utendørs, men det har også vært opp mot 30 varme.
Jaja, når kalenderen sier juni må man vel si at det er sommer!

Med sommeren kommer nye lyster på strikkefronten, og akkurat nå har jeg en lys genser til meg selv på pinnene. Siden jeg er en mester på UFO'er, og ekstremt mye kreativitet i tillegg til rastløshet har jeg også mange andre prosjekter både på pinnene og i tankene.

Dette garnet er kjøpt hos Pickles - Abuelita Merino. Er i full indre strid med meg selv om jeg skal lage en Rasmilla's Elvira, bare en moderert versjon som en kort topp, med en vanlig ensfarget sukkertøysfarge pluss dette garnet, eller om jeg skal strikke Enkel Vest fra Pickles sammen med en ensfarget tråd. Eller kanskje striper? Dersom noen har en mening om dette er det bare å skrike ut. Ellers vil tiden vise. :)

Jeg elsker Abuelita, det er så mykt.... Og dise fargene får meg til å tenke på sukkertøy, sommerdager og søte små prinsesser i fine og fargeglade plagg


Og jeg elsker syriner. Har nesten er absurd forhold til de (og lavendel). Fargene, den herlige lukten, formen på kronbladene... Sommer.
Nå må jeg vende nesen ned i strikkeriene igjen, ellers blir jeg aldri ferdig. Ikke at jeg noen gang blir ferdig, men med disse prosjektene i det minste :-)

God juni enn så lenge! Nyt lange, lyse kvelder og deilige blomsterdufter, bølgeskvulp og kjølige kvelder ute der man kan bruke de fine tingene man lager...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar