søndag 17. november 2013

Fanalue #2

Det har blitt litt mønsterstrikking i år. Dels fordi jeg liker å eksprimentere med fargekombinasjoner, og dels fordi jeg synes det går så fort. Misforstå meg rett, jeg er en treg strikker av natur, men med mønster blir jeg rett og slett litt "hektet" og klarer ikke legge fra meg prosjektene så fort (ehh... unntatt de Selbuvottene da....).
 
I februar strikket jeg denne Fana-luen til Alba, i knall lilla og mint. Jeg har elsket den, og hun har hatt et helt nøytralt forhold til den. Det vil si, hun har ikke akkurat revet den til seg i valg av luer om morgenen. Knis..
En god barndomsvenninne, og moren til min gudsønn, så denne og ønsket seg en slik til han. Da jeg spurte hvilke farger hun ønsket, var svaret "bare ta noe kult". 
Jeg har vrengt hjernen min inn og ut, og lurt på hva som passer sammen med mint til gutt. Nesten ingenting uten at jeg synes det blir for kjedelig. 
 
Ironisk nok ble det grått, men ikke sammen med mint. Jeg har lest så mye blogger, og sett at folk lager de vakreste kreasjoner med Kauni regnbuegarn, og måtte bare prøve det ut.

 
Resultatet, som dere kan se, ble ikke like sprekt som Alba sin lue. Med de lange fargeskiftene ble det ikke mange farger på luen, men jeg er ganske fornøyd likevel. Den passer til en skjønn gutt (sammen med de mosegrønne Hunterstøvlene han får til jul). 
 
Og så kan man se hvor fort jeg jobber med de enkelte prosjektene: Garnet ble kjøpt i juni, luen strikket i august, i oktober kom pompom'en på, og i november ble den vasket, tatt bilde av og lagt ut her. Herregud jeg må jobbe litt med innleggsfrekvensen min! Haha.. Og det skal nevnes at luen ble veldig myk etter Milo-vask!
 
Restene av garnet, som er mye mer enn hva jeg har brukt, må gå til minste-mini sin garderobe. Men hva skal jeg strikke? 
Ideer anyone?

God søndag!:)

1 kommentar: