tirsdag 10. september 2013

Elvira

Det var en gang....

Det var faktisk en gang at jeg begynte på Rasmilla's "Elvira" til mini A. Det gikk ganske fint, og noe av garnlageret etter Skappelgenseren skulle gå med. Etter å ha fulgt oppskriften til det jeg trodde var punkt og prikke sjønte jeg at selve halsen var blitt feil. Selve mønsteret nedover gikk helt greit, en stund ihvertfall. Plutselig hadde alt forskjøvet seg, og fordi det er så mange kast og 2 sammen turte jeg ikke rekke opp.
La derfor hele prosjektet i kurven og glemte det. Hadde ryddestund for litt siden, og da foreslo svigermor at jeg bare skulle glattstrikke resten. Det gikk fint, men så hadde jeg plutselig spist opp garnlageret, og litt annet restegarn kom på pinnene.

Min egen variant av Elvira ser derfor slik ut. I DROPS Alpakka, med glattstrikk halvveis, og perlestrikk-kant nedersti alpakka silk. Ble litt søt likevel kanskje? :)
Blir det en ny Elvira noen gang mon tro? Det er jo et nyyydelig mønster, men herregud. Da skal jeg sitte med tungen veldig  rett i munnen ihvertfall...

6 kommentarer:

 1. Jeg synes den var helt nydelig, faktisk finere enn originalen! Likte veldig at det var en annen farge på kanten nederst, og at den var strikket i perlestrikk. Egentlig burde man være flinkere til å lage sin egen vri på mønster og slikt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bedre sent enn aldri med svar?
   :)

   Takk for de pene ordene. Og jeg kunne ikke vært mer enig, egen variant er veldig spennende og fint, spesielt for hjernen som får lov til å utfolde sin kreativitet :)

   Slett
 2. Så flink du er !!


  KLEM
  anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Absolutt ikke flink, her gikk alt som kunne gå galt galt. Haha :)

   Slett
 3. Din variant er nydelig! Jeg lagde også en litt annen kant nede på "min" Elvira.
  Kom tilfeldigvis over bloggen din; her var det mye fint... Legger deg til i bloggrollen min, jeg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for den hyggelige kommentaren :)
   Har vært og tittet på din variant også, og likte enda bedre den kanten nederst som du har laget. Hvis jeg noensinne (seriøst, noensinne) orker å ha tungen rett i munnen og prøve meg på en Elvira til, da skal jeg gjøre som deg :)

   Slett