mandag 2. september 2013

Pickles: Enkel vest #2

I februar strikket jeg en enkel vest til Alba i tweed. Hun og jeg, og til og med pappen har elsket denne. Varm, enkel, og ikke minst; superenkel å strikke!

Satt derfor i gang med en ny en nå i sommer, men med to tråder Abuelita Baby Merino. En i et multifarget garn, og en i fersken. Elsket den sommerlige komboen, men helt ærlig tok det hundre år å finne knapper, og når de endelig var på plass fant jeg ut at den var altfor varm for kanonsommeren her hjemme. Håper den funker om høsten og, tross fargene?

Bilder klarer ikke alltid å gjengi fargene hundre prosent, men dette er ikke langt i fra faktisk

Knapper (gamle) fra Etsy. Får lyst til å dra på tivoli og spise sukkerspinn og kjærlighet :)
 Noen nye prosjekter er både på/av pinne, så da kommer det nok noe nytt herfra snart. Hura for økt lyst til strikkesharing, høst, september faktisk og lune innekvelder med favorittsysselet..

2 kommentarer:

  1. Bare kjekt med litt sommerlige farger selv om det er høst!

    SvarSlett
  2. Takk for koselige kommentarer på bloggen min!
    Jeg er såå misunnelig på Purl Soho-nøstene dine! Flottere farger skal du lete lenge etter, altså! Håper du snart finner noe fint å bruke dem på. Litt rart, men noen ganger er det faktisk en bedre følelse å ha garnet enn å strikke noe av det med en gang. Jeg kan fort finne på å bli like lykkelig av et garnnøste, om ikke mer, enn av et ferdig produkt.
    Enkel-serien til Pickles er kjekk. Jeg har foreløpig ikke prøvd å strikke noe fra den enda, men vurder enkel tunika :)

    SvarSlett