torsdag 27. mars 2014

Punodrøm!

Ah... et herlig prosjekt er ferdig!

Pinnestørrelse 6,5 er bare å nyte, spesielt når man strikker med drømmegarnet Puno. Det er det desidert mykeste garnet jeg har hatt på pinnene noen gang, og i gammelrosa traff det meg midt i hjertet.

Camilla Kid er oppskriften denne gangen. Jeg tror mønsteret hadde kommet bedre frem i eksempelvis merino av et eller annet slag, men likevel ble jeg ganske betatt av kombinasjonen. Mønsteret er engelsk, men enkelt, og veldig raskt å strikke, spesielt hvis man har pinnenr 6,5 i strømpepinner liggende. Hvis ikke må man vente en liten evighet på slike ting i posten :)

Og gjett hva? Modellen har stilt opp i dag! I begrenset tid vel og merke, i fart og uten sol. Men det er det verdt, så lenge modellen var villig.


Nesten usynlig raglanfelling
Halvkorte armer - perfekt til sommeren!

Jeg tar meg aldri tid til å blokke ting, og denne var på i barnehagen første dag den var ferdig. trenger man egentlig blokke eller dampe Puno? Noen som vet?

Nå har jeg hoppet ned til pinne 3, og prøver ut Nøstebarn silkeull for første gang. Stay tuned! :)

10 kommentarer:

 1. For en nydelig genser! -og ikke minst, for ei utrolig nydelig jente :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj - det varmer et morshjerte! :)

   Slett
 2. Så fin den ble.
  Jeg har strikket et babyteppe i puno. Elsker det garnet.
  Strikket denne genseren for en god stund siden. Nå er den for liten. Trist

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er SÅ trist når de vokser ut av klær man legger tid og sjel i... Men, det får bare spares på til de en gang får barn :)

   Slett
 3. Åh, nydelig genser på utrolig sjarmerende jente!

  SvarSlett
 4. Knallfin genser! Og en skjønn jente:) Virkelig nydelig med mønsteret og fargen. Puno er kjempeherlig. Jeg har rekket opp en mislykket skappelgenser med det og skal etterhvert få strikket en raglan i stedet. Må bare klare å skille Punoen fra Faerytale, og det nok ikke så lett men det skal gå ;)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skille Puno fra Faerytale? Det tror jeg ikke er lett - lykke til! Og takk for hyggelig kommentar :)

   Slett
 5. Syns mønsteret kom godt frem med dette garnet også jeg. Nydelig var den hvertfall :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det snille deg :) Sitter nå og sikler på original-garnet, og vurderer å sende min venninne fra NY det, slik at hun kan ta med hjem... :)

   Slett