tirsdag 22. april 2014

Fjelltopp og ranunkel

Vel overstått påske!

Rett før påsken satt inn for fullt var jeg innom Pickles i Markveien og koste meg. Mini krevde ett nøste med oransj til Mummi-strikk, og jeg stod og glante i evigheter på Merino Tweed og Pure Wool, sistnevnte har jeg hørt så mye bra om!

Det ble faktisk bare med tre nøster, mini sitt, og ett blått Pure Wool i fargen Fjelltopp, samt ett rosa Pure Wool i Ranunkel. Herlige farger! Neste planlagte tur dit må bli til høsten, med handleliste.. :)

Fjelltopp har allerede blitt til noe, nemlig denne søte shortsen som er fra Guttestrikkeboka. Jeg har fulgt oppskriften slavisk, og er veldig fornøyd med både garn, oppskrift og resultat. HURRA!Nå tenker jeg å sette en liten shorts til Alba på pinnene også i Ranunkel, fordi denne Fjelltopp-shortsen er lillebror som fremdeles er i magen sin..

Påsken har jo gitt helt fantastisk ute-strikke-vær, og mer har kommet av pinnene. Må bare monteres først, så skal det bli fine bilder av det også :)

Strikk - både ferdig og halvferdig
Nå skal jeg nyte denne lille saken som skal strikkes videre på, og nyte at jeg faktisk har fått brune hender, armer, skuldre, og fregner på hele nesen :-) For ikke å glemme - jeg har permisjon!!!!
Og kirsebærtrærne har sprunget ut i full blomst... Sommer?

En fin tirsdag til alle som er innom :-)

2 kommentarer:

 1. Du er gaaalt flink! Jeg beundrer deg.. Særlig nå, her jeg sitter og henter meg inn mentalt etter den sykeste ettermiddagen fylt av null kontroll at all. Du er god. Shortsen er nydelig og bildene og<3

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har så mye mer energi enn meg til vanlig at det er latterlig - JEG beundrer DEG kjære :)
   Håper denne dagen blir fantastisk for deg. H loves C... og takk for koselig kommentar, du er søt!

   Slett