mandag 28. april 2014

Presto Chango!

Påskestrikken er i boks, om enn noe sent.

Den ble ferdig i påsken altså, men montering... Og 8 knapper... Da utsetter jeg så godt jeg kan, helt til ånden plutselig kommer over meg.


Og det gjorde den her om dagen, heldigvis :)

Dette er altså et mønster jeg fant via panda_mr på Instagram, og det måtte strikkes umiddelbart. Presto Chango på ravelry, og en fin oversettelse på dansk her (takk til snille damer som oversetter slikt :)). To tråder DROPS Alpaca, og to nøster av nevnte garn - ganske presis 100 gram.

Neste gang vil jeg nok vurdere å strikke den i et tykkere garn istedenfor, men jeg ble greit fornøyd. Morsomt mønster, enkelt forklart, og premien kommer til slutt, når man får strikke den fine forstykket, som man forøvrig kan strikke 10 stykker av med forskjellige mønster. Har ikke tenkt til å gjøre det altså. :)

Objektivet mitt vil bare ikke få med hele genseren, men men... :)
En myk og luftig sak, dog muligens litt i varmeste laget for vår mai-baby? Jaja, tiden vil vise. Søt er den i alle fall, og kan anbefales videre på det varmeste.

God uke til alle som titter innom, den har ihvertfall begynt strålende her med sol, blå himmel, og løfte om over 20 grader :)

3 kommentarer:

  1. Kjempefin genser, om man kan kalle den det :)

    SvarSlett
  2. Denne var nydelig! Fin farge både på genser og knapper:)

    SvarSlett