onsdag 23. april 2014

Slowknit...

Aj aj aj. Er det bare jeg som er så utrolig utolmodig? Jeg har nå strikket et nytt Nøstebarnplagg. Det forrige gikk unna, med denne gangen du, denne gangen gikk det tregt...

Silkeull ble kjøpt inn og elsket, omslagsjakken lagt opp, og deretter - siiiiiiiiirup.

Resultatet er jeg derimot knallfornøyd med, selv om jeg synes armene ser mistenkelig smale ut. Vi får se om den passer - worst case er den strikket i den minste størrelsen, og en liten bamsevenn kan få den :)

Jeg strikket vrangbord på armene for å få de litt tightere, og snoren strikket jeg litt tykk, slik at den kanskje holder seg lukket litt. Spent på hvordan mottakeren skal se ut i den!

Tikk, takk, tikk, takk, ventetid.....

8 kommentarer:

 1. Den herlige ventetiden.
  Har strikket to sånne og ja det går tregt med rillestrikk, arbeidet vokser ikke.
  Men jakken ble superfin da

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, sirup er ordet. Men fint resultat, jeg er enig :)

   Slett
 2. Så fin jakke:-) Jeg har strikket denne noen ganger og må si at den er utrolig seig å strikke! Rillestrikken trekker seg sammen så man kommer liksom aldri noen vei. Men - den er utrolig praktisk og anvendelig da for den vokser med barnet. Hadde den i minste størrelsen til gutten min og den brukte vi kjempelenge:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å høre! Satser på at den holder litt ihvertfall, kanskje til starten av høsten? :)

   Slett
 3. Ja av og til går det bare i sirup rett og slett! Fin omslagsjakke, og rillestrikk er jo veldig tøyelig om armene skulle vise seg å være litt smale :)

  SvarSlett
  Svar
  1. True true, satser på at de passer jet da :)

   Slett
 4. Ventetid er seige greier. Godt du kan fylle den med strikk! Omslagsjakker er gull i starten, mine likte ikke få genser over hodet, så det gikk mye i jakker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ventetid er seigt, men vi er heldige som strikker :) Og her i sør, med 20 grader og sol, og glass etter glass med isbiter, som er dillen også denne gang, da er det helt greit :)

   Slett